Tretí súbor opatrení na zmiernenie dopadov hospodárskej krízy
Príčinou krízy je nízky agregátny dopyt, účinnými nástrojmi môžu byť len tie opatrenia, ktoré zvýšia spotrebu a investície. Situácia v podnikateľskom sektore. Návrh smerovania opatrení na riešenie zmiernenia dopadov finančnej krízy. Opatrenia v makroekonomickom prostredí a v podnikateľskom prostredí.