Správa o pokroku vo výrobe elektriny z obnoviteľných zdrojov a navrhované opatrenia v tejto oblasti
Výroba elektriny z obnoviteľných zdrojov v rokoch 2003-2007. Súčasný stav podpory, legislatíva. Opatrenia na vyššie využívanie obnoviteľných zdrojov na výrobu elektriny.