Opatrenia na zmiernenie dopadov globálnej finančnej krízy a hospodárskej krízy na zamestnanosť
Situácia na trhu práce. Vývoj miery nezamestnanosti počas krízy. Návrat občanov z krajín EÚ. Finančné príspevky poskytované zamestnávateľom podľa zákona o službách zamestnanosti v súčasnom období. Návrh opatrení na riešenie udržania zamestnanosti a pomoc zamestnávateľom. Navrhované opatrenia. Doložka pre posudzovanie vplyvov.