Medzinárodná arbitráž investičných sporov podľa North American Free Trade Agreement (NAFTA) - Chovancová, Katarína
NAFTA - jej význam a vývoj. Spôsoby riešenia sporov podľa NAFTA, kapitola 11. Štyri typy riešenia sporov, tri netypické črty investičnej arbitráže podľa NAFTY.