Poznávání a diagnostika rizik - Staffelbach, B.
Včasné rozpoznávanie rizík v organizácii. Bezpečnosť - nielen osobný záujem, ale aj podnikateľská výzva. Prevencia krízy. Slabé miesta v rozhodovaní. Kríza realít ako dôsledok rizikového správania finančných profesionálov. Organizačná štruktúra ako zdroj rizík. Úloha času v rozhodovaní. Krátkodobé myslenie a konanie.