Motivácia ako nástroj efektívneho riadenia v práci riaditeľa školy - Klimentová, Anna
Problematika motivácie ako dôležitá, komplikovaná a v súčasnom období aj mimoriadne diskutovaná témy v práci riaditeľov škôl. Motivovaní pracovníci sa pri dosahovaní výsledkov osvedčujú efektívnejšie.