Využite lacnejšie zdroje - Košťál, Daniel
Vo všeobecnosti tvoria energie až 70 percent nákladov na prevádzku predajne. Najviac energií spotrebujú chladenie a osvetlenie. Akým spôsobom možno energie ušetriť. Využitie solárnej energie a energie zo zeme - príklad z Nemecka.