Darujte zákazníkom radosť - Košťál, Daniel
V období hospodárskej krízy ľudia svoje nákupy viac plánujú. Vracajú sa k tradičným hodnotám a prirodzenosti. Oblasti šetrenia za posledný polrok. Zmeny preferencií maloobchodných sietí. Dôležitosť internetu.