Spokojný je verný - Hinková-Dibarborová, Andrea
Značka O2 od svojho vstupu na slovenský trh (2.2.2007) neustále presadzuje v silnom konkurenčnom prostredí rôzne zmeny. O tom, že sú v prospech klientov, svedčí aj skutočnosť, že má najspokojnejších a najvernejších zákazníkov.