Náklady a ich zobrazenie v účtovníctve rozpočtových organizácií - Kovalčíková, Antónia
Vymedzenie pojmu náklad podľa právnej úpravy Zákona o účtovníctve č. 431/2002 Z.z. Účtovanie nákladov rozpočtových organizácií. Ilustračný učtovný prípad.