Aktuálne výzvy logistiky - Dzurová, Mária
Rozvoj logistiky a dopyt po logistických službách sú jasným signálom 21. storočia. Pojem šíhla logistika. Moderný manažment logistiky. Synchronizovaný dodávateľský reťazec a jeho význam.