Analýza rizika pre plány zásobovania vodou v krízových situáciách - Jurík, Ľuboš
Legislatívne podmienky krízového zásobovania. Analýza a hodnotenia bezpečnostných rizík pre zásobovanie pitnou vodou. Ekonomické prvky zraniteľnosti systému.