Udalostný a procesný prístup k podnikovej kríze - Kádárová, Jaroslava
Chápanie krízy v procesnom prístupe. Kríza ako udalosť. Vývoj krízy v čase. Kríza ako proces. Podnikové nedostatky. Manažérska ignorácia. Model priebehu krízy.