Priority v time management - Bosáková, Mária
Time management štvrtej generácie sa zaujíma nielen o to, ako si zorganizovať pracovný čas, ale aj ako a s kým budeme vypĺňať náš voľný čas. Štvrtá generácia riadenia času neprikladá dôležitosť cieľom, ale zameriava pozornosť predovšetkým na priority. Okrem populárnych techník, ako sú Paretovo pravidlo, analýza ABC, môžeme pre určenie priorít využiť i menej známu Salámovú techniku a metódu ALPEN.