Vzdelávacie blogy - Stradiotová, Eva, 1963-
Blogy populárne nielen medzi študentami, ale aj medzi učiteľmi. Využívanie blogov vo vzdelávacom procese. Tútorský alebo učiteľský blog. Študentský blog. Triedny blog. Študentský online časopis - ďalšia možnosť použitia blogu.