Vplyv názorov účastníkov na e-learningové kurzy - Seresová, Katarína, 1967-
Na prelome rokov 2008 a 2009 riešiteľský kolektív grantovej úlohy na Ekonomickej univerzite v Bratislave oslovil absolventov rôznych e-learningových kurzov a uskutočnil prieskum názorov na túto formu vyučovania. Zber dotazníkov sa uskutočnil prostredníctvom interaktívneho formulára umiestneného na internete. Dotazník obsahoval sedem otázok. Výsledky ďalšieho prieskumu, ktorý sledoval využitie e-learningu vo výučbe cudzích jazykov.