Foreign Market of Medicinal Plants in Slovakia - Stričík, Michal, 1969-
Liečivé rastliny a ich využitie v oblasti medicíny. Zahraničný obchod s liečivými rastlinami na Slovensku a možnosti jeho rozvoja. Materiál a metódy. Výsledky a diskusia. Pestovanie liečivých rastlín na Slovensku.