Inovačné podnety v čase globálnej krízy - Tuma, Miroslav
Inovácie ako recept na krízu. Inovačné podnety na rok 2009. Záujem o vysokokvalifikovaných pracovníkov. Kríza na americkom hypotekárnom trhu ako globálna hrozba sveta. Rozhodujúce postavenie a vplyv ceny energií a surovín. Výskum a vývoj. Globalizácia smerom k Číne a Indii. Kurz amerického dolára. Ekológia. Krízový manažment.