Zhlukový potenciál v regiónoch nových členských krajín Európskej únie - Kačírková, Mária
Zhluky, inovácie a konkurencieschopnosť. Mapovanie zhlukov. Zhlukový potenciál v regiónoch nových členských krajín EÚ. Intenzita zhlukového portfólia v regiónoch EÚ 10. Zhluková politika v nových členských krajinách EÚ.