Analýza inflácie a vstup Slovenska do Európskej únie - Goga, Marián
Problémy vstupu Slovenska do EMÚ. Analýza inflačného procesu v SR. Vývoj makroekonomických ukazovateľov SR. Vývoj celkovej inflácie v SR.