Formovanie charakteru sociálneho štátu v zmysle komparácie prístupov v Európe - Dudová, Iveta
Pojem sociálna ochrana. Systémy sociálnej ochrany. Charakteristika modelov sociálnych štátov. Perspektívy sociálnych modelov.