Zákon o európskom zoskupení územnej spolupráce s komentárom - Kubincová, Soňa
Zákon č. 90/2008 Z.z. o európskom zoskupení územnej spolupráce a o doplnení zákona č. 540/2001 Z.z. o štátnej štatistike v znení neskorších predpisov.