Plány manažmentu povodí Slovenskej republiky - Gajdová, Jana
Pripravované plány manažmentu povodí v SR. Koordinácia a postup prípravy plánov. Významné vodohospodárske problémy, návrh programu opatrení. Efektívnosť opatrení navrhnutých na realizáciu do r. 2015 - útvary povrchových vôd.