Európske fondy na modernizáciu škôl - Semanco, Emil
Snaha vlády zabezpečiť kvalitu vzdelávania. Modernizácia školstva, progresívne metódy vzdelávania. Žiadosti vzdelávacích inštitúcií, aj ich zriaďovateľov, o nenávratný finančný príspevok z európskych fondov. Miliardy na vzdelávanie. Podpora z európskych zdrojov. Zlepšenie podmienok a kvality ubytovania na internátoch.