Aktívne opatrenia na trhu práce - Tomiová, Sandra
Aktívne opatrenia na trhu práce upravuje zákon č. 5/2004 Z. z. O službách zamestnanosti v znení neskorších predpisov. Pojem služby zamestnanosti a kto ich na území SR poskytuje. Sprostredkovanie zamestnania, súčasti, evidencia uchádzačov o zamestnanie. Záujemci o zamestnanie. Informačné a poradenské služby pre voľbu povolania. Vzdelávanie a príprava pre trh práce. Poskytovanie príspevkov v rámci aktívnych opatrení na trhu práce. Ciele aktívnych opatrení na trhu práce.