Kolektívne investovanie na slovenskom trhu - Kočner, Marián
Súčasný stav kolektívneho investovania na Slovensku. Úloha kolektívneho investovania. Rozloženie rizika v kolektívnom investovaní. Výpočet a prezentácia výkonnosti fondov. Vstup zahraničných investičných spoločností na slovenský trh. Legislatíva v kolektívnom investovaní. Asociácia investičných spoločností.