Internet v podnikateľskej činnosti - Poniščiaková, Oľga
Stručná charakterizácia internetu. Funkcie, ktoré plní internet. Firmy sa zaoberajú možnosťou, ako by využili internet pre svoju obchodnú činnosť. Čím ďalej, tým viac sa obchod na internete presúva z oblasti výnimočnosti do oblasti nevyhnutnosti. Vytváranie tlaku na ceny tovarov, ktoré musia byť minimálne porovnateľné s cenami na pultoch klasických obchodov.