Postavenie obce ako konkurzného veriteľa - Hodál, Matej
Špecifiká obce na ktoré je potrebné upozorniť a zároveň poskytnúť návod ako postupovať v začiatkoch konkurzného konania. Obec ako subjekt súkromného práva a ako subjekt verejného práva. Návrh na vyhlásenie konkurzu. Prihlasovanie pohľadávok.