PPP a financovanie obecných potrieb - úvod do problematiky - Hodál, Matej
Verejno-súkromné partnerstvá. Progresívny spôsob financovania. Slovensko a PPP. Možnosti obcí pri obstarávaní formou PPP. Legislatívny rámec PPP.