Daňový diletantizmus - Sulík, Richard
Zvýšenie nezdaniteľného minima na Slovensku pomôže ekonomikám našich susedov. Súčasná vláda k zníženiu sadzby dane z príjmov nepristúpi. Riešením je zníženie DPH, zníženie odvodov.