Trestný zákon a trestný poriadok - Klátik, Jaroslav
Zmena meny na euro a trestné kódexy. Trestné činy proti hospodárskej disciplíne. Novela Trestného zákona č. 497/2008 Z.z.. Nekalé obchodné praktiky. Novela Trestného zákona č. 498/2008 Z.z. Novela Trestného poriadku č. 498/2008 Z.z. Peňažná pokuta a peňažný trest. Novela Trestného poriadku č. 5/2009 Z.z. Väzba. Vypočutie a rozhodnutie o vzatí do väzby. Lehoty väzby v prípravnom konaní. Pokračovanie v ochrannom liečení.