Reverzná logistika a "green" logistika - Gežík, Pavel, 1983-
Reverzná logistika - zameranie sa na procesy obnovy a zásobovania v opačnom smere ako je klasický zásobovací cyklus. Trojuhoľník cieľov reverznej logistiky. Green logistika - dopad logistiky na životné prostredie a minimalizácia odpadov. Vzťah reverznej a green logistiky. Obrátená pyramída obnovovacích možností. Nutnosť green logistiky. Legislatívne aspekty green logistiky.