Porušenie finančnej disciplíny - Konvalinková, Iveta
Poskytovanie dotácií zo štátneho rozpočtu. Sankcia za porušenie finančnej disciplíny. Zmena sankcionovania. Prekročenie lehoty stanovenej na použitie verejných prostriedkov - sankcia. Prekročenie rozsahu splnomocnenia - sankcia. Umožnenie bezdôvodného obohatenia. Nehospodárne, neefektívne, neúčinné vynakladanie verejných prostriedkov - sankcia. Úhrada preddavku z verejných prostriedkov. Porušenie pravidiel a podmienok. Euro bolo na Slovensku zavedené rozhodnutím Rady EÚ. Výpočet sankcií za porušenie finančnej disciplíny.