Európske zoskupenie územnej spolupráce - Kubincová, Soňa
Európske zoskupenie územnej spolupráce (EZÚS) - ciele. Právna úprava. Harmonický rozvoj Spoločenstva. Názov zoskupenia. Povinnosti zoskupenia. Orgány zoskupenia určuje zákon.