Finančná udržateľnosť systému starostlivosti o duševné zdravie - Stričík, Michal, 1969-
Výdavky na psychiatrickú starostlivosť a ich celkový podiel v roku 2002. Transformácia systému SDZ v okresoch Michalovce a Sobrance v rokoch 2004-2008 - finančné nároky. Rámcové financovanie transformácie. Celkové efekty, prínosy transformácie.