Novela postupov účtovania pre podnikateľov a prechod na euro - Meluchová, Jitka, 1965-
Novela opatrenia MF SR č. 23054/2002-92, v ktorej sa uvádzajú postupy účtovania pri prechode na euro. Účtovné zápisy vykonané k 31.12.2008 a k 1.1.2009 musia byť doložené interným účtovným dokladom, vrátane prepočtov alebo odvolania na ďalšie doklady.