Inovácie vo vzdelávacom procese profesionálov cestovného ruchu - Čechovičová, Adriána
Poznatková ekonomika a jej význam. Ponuka a dopyt na trhu práce vysokoškolsky vzdelaných profesionálov. Študijný odbor cestovný ruch na Katedre služieb a cestovného ruchu OF EU v Bratislave. Prepojenie vzdelávania, výskumu a praxe na Katedre služieb a cestovného ruchu.