Zdaňovanie cenných papierov na slovenskom trhu - Šabíková, Ingrid
Zdaňovanie výnosov z cenných papierov. Dopady poslednej novely zákona o dani z príjmov. Zdaňovanie CP fyzických osôb v rámci podnikania. Zdaňovanie CP u právnických osôb.