Inštitúcie EÚ - Tkáč, Vojtech
Európska rada. Zmluva o Európskej únii (ZEÚ, Maastricht). Zasadnutia Európskej rady. Vzájomné väzby a vzťahy medzi Európskou radou a Radou (ministrov). Rozhodovanie. Pôsobnosť Európskej rady. Politické rozhodnutia. Lisabonská zmluva a Európska rada. Umiestnenie orgánov a útvarov Európskej únie. Inštitúcie Európskej únie a legislatíva.