Financovanie ZUŠ, MŠ, JŠ a školských zariadení - Sládečková, Jana
Novela nariadenia vlády. Verejné školské zariadenia. Cieľ nápočtu finančných prostriedkov pre školské originálne kompetencie. Výpočet výšky podielu na dani z príjmov.