Možnosti využitia perspektívnych obchodných modelov v prostredí E-businessu - Miklošík, Andrej
Vymedzenie pojmu elektronická resp. e-ekonomika. Pôvodca termínu e-business. Typy a modely vzťahov v obchodnom styku. Vzťahy v rámci e-commerce. Elektronické nákupné aukcie.