[Nový manažment rizika] - Szabo, Ľuboslav
Recenzia na monografiu, ktorá je zameraná na moderné systémy riadenia rizika v nefinančných podnikoch. Prezentuje aktuálne poznatky nevyhnutné na zabezpečenie požadovanej kvality riešenia rozhodovacích problémov v podmienkach rizika.