[Aktivizujúce vyučovacie metódy v ekonomickom vzdelávaní] - Velichová, Ľudmila
Recenzia na monografiu Aktivizujúce metódy v ekonomickom vzdelávaní. Práca je rozdelená do troch častí a je spracovaná na základe systematického získavania a triedenia informácií z oblasti vyučovacích metód tak v domácej, ako aj v zahraničnej literatúre, doplneného bohatým zdrojom informácií z oblasti stredných škôl ekonomického zamerania a priameho kontaktu s učiteľmi týchto škôl.