Cena Ekonomickej univerzity v Bratislave za najlepšie výstupy z vedeckovýskumnej činnosti publikované v roku 2007 - Lovászová, Miriam
Informácia o ocenení najlepších publikovaných výstupov učiteľov a vedeckovýskumných pracovníkov EU v Bratislave.