Kvalita jazykového vzdelávania na univerzitách v Európe II - Šajgalíková, Helena
V dňoch 5 a 6. júna 2008 sa pod záščitou Európskej konferencie jazykových centier na vysokých školách konalo na Ekonomickej univerzite v Bratislave medzinárodné sympózium Kvalita jazykového vzdelávania na univeritách v Európe II. Informácia o priebehu a cieľoch sympózia.