Ako vzdorovať hospodárskej kríze
Protikrízové opatrenia. Analýza svojej situácie. Nové výberové konania na dodávateľov. Zváženie zníženia nákladov. Produktivita ľudí a celého tímu. Motivácia tímu. Efektívna motivácia tímu. Efektívna komunikácia a riadenie zamestnancov. Budúcnosť a stratégie. Inovácie. Kvalitné vzťahy so zákazníkmi. Hotovosť v prípade potreby.