Lepšími manažérmi sú (vraj) ženy
Ženy prevádzkujú a riadia podnikanie odlišnými spôsobmi v porovnaní s mužmi. Nedávne štúdie zdôrazňujú, že oba štýly riadenia - mužský aj ženský, môžu byť účinné. Ženský štýl riadenia často predstavuje konkurenčnú výhodu.