Ako dosiahnuť, aby ženu - manažérku, rešpektovali aj muži
Štyri špeciálne zručnosti, ktoré pomôžu žene, aby ju rešpektovali aj muži. Umenie prerušiť rozhovor. Umenie zopakovať myšlienku z iného uhla pohľadu. Umenie opísať svoju analýzu. Umenie sebaistého vystupovania.