Řízení kvality vzělávacího procesu - Cahlík, Tomáš
Pohľad na riadenie kvality vzdelávania na českých vysokých školách. Možnosti riadenia kvality vo vzdelávaní. Zahraničné skúsenosti s benchmarkingom vo vysokoškolskom vzdelávaní. Aplikácia niektorých teoretických prístupov ku kvalite vzdelávania.