Wpływ gier symulacyjnych na jakość nauczania w szkolnictwie wyźszym - Pudło, Patrycja
V súvislosti s vývojom spoločnosti je potrebné, aby vysoké školy prispôsobovali svoje študijné programy takým spôsobom, aby čo najlepšie pripravili študenta pre budúce povolanie. Jedným zo spôsobov je zavedenie simulačných hier, ktoré podmieňujú u študenta lepšie pochopenie určitej vednej oblasti, čo pôsobí na zvyšovanie jeho kreativity a inovatívnosti. Splnenie potrieb a požiadaviek študenta (externého zákazníka) pôsobí na zvyšovanie jeho spokojnosti s výberom školy. Táto spokojnosť pôsobí na imidž školy. V konečnom dôsledku sa to odrazí na počte potenciálnych študentov na škole.